Banankage er en god måde at få brugt dine gamle bananer på

01 november 2021
Emilie Jacobsen

advertorial

Har du nogle gamle bananer liggende, som du ikke længere har lyst til at spise, mens de er friske, er en oplagt mulighed, at du bruger dem til banankage. Der må de nemlig gerne være lidt overmodne. Det gør dem nemme at mose ud i dejen, og der er jo stadig den lækre banansmag i den. 

Du kan selvfølgelig bare spise den derhjemme, men hvis du skal have kage med et sted hen, for eksempel på dit arbejde i forbindelse med din fødselsdag, vil det også være smart at have en banankage med. Det er nemlig mange danskeres yndlingskage. Der vil derfor helt sikkert være mange, der er begejstrede for den. 

Har du ikke en god opskrift på banankage, kan du nemt finde en på nettet. Det kan du for eksempel gøre på online kogebogen dk-kogebogen.dk. De har mange forskellige opskrifter på både kager og mad. Derfor kan du altid bruge dem, når du skal tilberede en ret, hvor du ikke lige ved, hvordan den skal laves. Se deres opskrift på banankage på https://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/27734/banankage-med-chokoladestykker 

Sæt nemt selv dit præg på kagen

Når du laver en banankage, er der mange måder hvorpå, du selv kan sætte dit præg på den. Hvis du gerne vil eksperimentere lidt og servere noget andet end en traditionel banankage, kan du altså sagtens det. I opskriften på dk-kogebogen.dk er der chokoladestykker i. Du kan dog sagtens komme noget ekstra i eller helt erstatte chokoladestykkerne med noget andet. 

Det er oplagt for dig, at du for eksempel også kommer nødder i kagen, hvis du godt kan lide det, og hvis alle, der skal spise kagen, kan tåle det. Det kan for eksempel være hakkede hasselnødder eller valnødder. Du kan dog også tilføje appelsinsaft eller appelsinskal til din kage for at give den en mere frisk smag. Det kan også være rigtig lækkert. 

Flere Nyheder