Dax kurser – find de bedste i Danmark

12 september 2022
admin

editorial

Når det drejer sig om forretning, er teknologien altid i udvikling og forandring. For at kunne følge med konkurrenterne er det vigtigt for virksomheder at sikre, at deres medarbejdere har de nyeste teknologiske færdigheder. Det er her, it-kurser kommer ind i billedet.

IT-kurser kan give medarbejderne de nødvendige færdigheder til at arbejde med den nyeste software og de nyeste værktøjer. Dette kan ikke kun gøre dem mere effektive i deres arbejde, men også hjælpe dem til at føle sig mere trygge og sikre i brugen af disse værktøjer. Derudover kan kurser i opkvalificering hjælpe medarbejderne med at holde sig på forkant med udviklingen og bedre forstå de seneste teknologiske tendenser.

Alt i alt kan det være en god måde at sende medarbejdere på it-kurser for at forbedre deres færdigheder og holde dem opdateret på de nyeste teknologier. På den måde kan virksomhederne sikre, at de arbejder med deres bedste potentiale og forbliver konkurrencedygtige i dagens stadigt foranderlige forretningslandskab.

dax kurser

Hvad er DAX?

DAX er et formelsprog, der bruges i Power BI, Excel og SQL Server Analysis Services, som gør det muligt for brugere at definere brugerdefinerede beregninger i rapporter og datamodeller.

DAX indeholder funktioner til at arbejde med datoer, tekst, tal og andre værdier. Det indeholder også operatorer til oprettelse af betingede udsagn og variabler, der kan bruges i målinger og beregninger.

DAX er designet til at blive brugt af business intelligence-fagfolk, dataanalytikere og forretningsbrugere. Det anbefales ikke til brug ved komplekse matematiske eller statistiske beregninger.

Kan alle lære DAX?

Ja, DAX er et formelsprog og følger som sådan de samme regler som andre sprog, f.eks. Excel-formler. DAX har dog nogle unikke funktioner og syntaks, som det kan tage noget tid at lære.

Der er mange ressourcer tilgængelige online og fra Microsoft, som kan hjælpe dig med at komme i gang med at lære DAX. Desuden er der flere kursusudbydere, der tilbyder undervisning i brugen af DAX i Power BI og Excel.

Flere Nyheder