Du skal ikke være ligeglad med, hvilke boxershorts du ifører dig

16 september 2019
Anders Lundtang Hansen
Du skal ikke være ligeglad med, hvilke boxershorts du ifører dig

Boxershorts er måske ikke lige så meget oppe at vende i tiden, som de var før i tiden, men som med en del andre mode-fænomener, så var den her med boxershorts faktisk en, der blev på samme måde, som vin og hjemmebryggede øl har gjort det, uden der er nogen direkte sammenligning mellem disse…

For boxershorts kan du finde i alt fra modekæder, tøjbutikker til detailforretninger, der forhandler mange forskellige ting fra det helt specifikke til det almene.

Man har måske sine præferencer til, hvad man vælger af boxershorts som ens undergemakker, og det kan være, det er en smart idé, fordi man har gjort det rette valg.

Men det rette mærke eller umiddelbar komfort er måske ikke den rette løsning for dig som mand, når du skal have de rette boxershorts på som underbukser.

Måske er de dyre modeshorts ikke er de bedste, mens dem nede i ens købmand måske ikke alene er lavet af slavearbejdere eller i tilstande, der kan minde om det, så er de måske lavet med kemikalier, der er usunde for både dit skridt og miljøet.

Prøv at tænk på, hvor kært man har tingene, der befinder sig dernede mellem benene, men alligevel er det ofte bare noget, som man lige hopper i efter badet eller trækker frem, når man vågner om morgenen.

Du skal selvfølgelig altid huske at udskifte dine undershorts jævnligt og vaske dem i skånsomme programmer og uden andre former for kemikalier i vaskemidlet.

Men angående selve boxershortsene så skal man vælge nogle, der har et behageligt stof; de skal ikke kradse for meget, de må ikke krybe op bagi og trække sig sammen.

Det vil sige, de må ikke spænde omkring skridtet i løbet af dagen, så det gør ondt på klunkerne også, så i den forbindelse er det også vigtigt, at man har nogle velpassende og gode bukser på udover ens boxershorts.

Flere Nyheder