En udskiftning af en forrude, mens du venter

18 marts 2021
Anders Lundtang Hansen

Så skete det uheldige, at de små stenslag udviklede sig til en revne i din frontrude, og du kan ikke længere forsvarligt påstå, at du har det fulde udsyn ud gennem den.

Det vil myndighederne nok også mene.

Men det betyder så, at du skal til mekanikeren på et autoværksted, hvor man kan få udskiftet den frontrude, og siden din bil nu ikke er lovlig at køre i, så skal den vel transporteres fra et fejeblad og videre til værkstedet.

Har man en forsikring til den slags? Og hvad vil det ellers komme til at koste?

Du overvejer endda bare at tage chancen og køre derhen alligevel, og så må du forklare politiet, hvis du bliver stoppet, at du vitterligt er på vej hen for at få fikset ruden.

Men der er måske en anden form for nem og hurtigt forrude skift, som man kan få tilbudt nogle steder.

Denne form for forrudeskift gør livet lettere for dig

Det er sjældent belejligt, når man skal have udskiftet den frontrude, for selvom man kan se, at tiden er ved at være moden til det, når frontruden ikke kan repareres længere, så skal man afsætte tid til at besøge mekanikeren.

I mange tilfælde sker det nok akut med, at sådan en frontrude skal skiftes, og så må man pludseligt lægge sine planer om og køre på værkstedet med bilen, selvom man havde travlt med noget andet.

Dog kan det også ske, at man bare ønsker en anden type forrude i ens bil, så man vil have den gamle skiftet ud. Dette kan man ofte bedre planlægge sig ud af.

Men modsat at skulle tage til værkstedet, så oplever man ofte også nogle udbydere, der kan komme ud, hvor du er, og udskifte forruden på stedet.

Så skal du ikke køre ulovligt, og du skal bare vente på, at den service kommer ud til dig.

Flere Nyheder