Få professionel assistance i forbindelse med opsætning af robotplæneklipper

10 marts 2021
Astrid Pedersen

Har du netop indkøbt en ny robotplæneklipper? Så bør du sikre dig, at den bliver installeret korrekt.

Hvad indebærer opsætning af robotplæneklipper – og hvordan gør jeg?

Korrekt opsætning af robotplæneklipper er et større stykke arbejde, især når det kommer til montering af den til robotplæneklipperen hørende kanttråd. Dette er et vigtigt element i forhold til opsætning af robotplæneklipper idet du ikke kan sende din nye selvkørende ven ”i marken” førend kanttråd til robotplæneklipper er monteret korrekt.

Kanttråden er det kabel som gør det ud for en slags usynligt hegn for din robotplæneklipper. Ved hjælp af sensorer, som er indbygget i robotplæneklipperen, får denne besked på at den skal vende om når kanttråden registreres.

Med i pakken når du køber robotplæneklipper hører som nævnt kanttråden, og så en samling pløkker. Disse kan bruges hvis du ønsker at montere kanttråden i jordhøjde langs hele plænens kant.

Kanttråd til robotplæneklipper monteret over jordens overflade er dog ikke noget kønt syn, og tillige temmelig upraktisk. Du risikerer at du selv eller andre snubler i den blotlagte kanttråd, hvorpå denne skal monteres på ny.

Derfor er nedlægning af kanttråd til robotplæneklipper under jordens overflade den smarteste løsning. Til dette formål bør du få hjælp fra et professionelt service firma. Det er nemlig vigtigt at kanttråd til robotplæneklipper ligger i den rette dybde. Ikke for tæt på jordens overflade, så den risikerer at blive blotlagt ved et regnskyl, og ikke for dybt nede i jorden så robotplæneklipperens sensorer ikke kan registrere den.

Kanttråden bør tillige placeres i den helt rigtige afstand til plænens kant således at denne trimmes helt perfekt. Derfor er det vigtigt at have det rette udstyr til montering af kanttråd til robotplæneklipper samt et professionelt og rutineret håndelag. Og det finder du hos en service virksomhed så som Kabelnedlægning.dk.

Kontakt Kabelnedlægning.dk for et tilbud på installering af robotplæneklipper via kabelnedlaegning.dk.

Flere Nyheder