Fine og inspirerende påskegaver til dine ansatte

18 juli 2022
admin

editorial

I Danmark har vi en hæderkronet tradition som foreskriver arbejdsgivere hvert år ved juletid at begave medarbejderne med en spændende firmajulegave. Denne kan for eksempel bestå i en julekurv fyldt til randen med søde sager, vin, kaffe, te, knas, konfekt og andre lækkerier.

Men du kan også være mere kreativ i dit valg af firmajulegaver. Du kan for eksempel finde inspiration til årets gaver hos Julefabrikken ApS.

Hvad er Julefabrikken ApS?

Julefabrikken ApS er en one-stop-shop for alle dine behov for firmagaver. Julefabrikken ApS tilbyder et bredt udvalg af gaver af høj kvalitet fra kendte og velrenommerede mærker i alle prisklasser. Og det bedste er, at du kan lade dine medarbejdere vælge deres egne firmajulegaver på Julefabrikken ApS.dk. På den måde kan du være sikker på, at de vil sætte pris på og bruge den gave, du giver dem.

image

Find påskegaver til medarbejderne – en lille ekstra bonus

Hvis du ydermere ønsker at glæde medarbejderne inden påskeferien, kan du med fordel investere i påskegaver. Påskeharen besøger Julefabrikken ApS hvert år og bringer en lang række spændende og inspirerende firmagaver med sig. Dem kan du se i den online shop, hvorfra du også kan bestille de perfekte firmagaver til påske.

Få dine firmagaver leveret direkte til døren

Når du har valgt de perfekte firmagaver til dine medarbejdere, kan du få dem leveret direkte til din dør – og dette gælder både jul og påske. Julefabrikken ApS tilbyder gratis levering på ordrer over 500 kr. Og hvis du har travlt, tilbyder de også ekspreslevering. Så der er ingen undskyldning for ikke at give dine medarbejdere de bedst mulige julegaver i år!

Så hvorfor ikke tage et kig på Julefabrikken ApS hjemmeside i dag og finde den perfekte firmagave til dine medarbejdere? De vil helt sikkert elske den! Klik ind på julefabrikken.dk og find de perfekte firmagaver til påske og jul.

Flere Nyheder