Frygt ej for fjernelse af visdomstænder i Århus

08 august 2021
Linnea Brix Larsen

Har du én eller flere visdomstænder, som din tandlæge i Århus har anbefalet dig at få fjernet? Så kan vi godt forstå, hvis du måske er lidt betænkelig ved processen. Fjernelse af visdomstænder i Århus behøver dog ikke at være en ubehagelig oplevelse, og du kan gøre meget ved at forberede dig i god tid op til, at du skal have visdomstænder fjernet, så du ved præcis, hvad der kommer til at ske.

 

 

Hvorfor fjerner man visdomstænder?

Er du blevet anbefalet fjernelse af visdomstænder i Århus, tænker du sikkert, hvorfor visdomstænder overhovedet skal fjernes. Det er vigtigt at understrege, at det ikke er alle visdomstænder, der nødvendigvis skal fjernes. Mange får dog fjernet visdomstænder, fordi visdomstænder kan sidde uhensigtsmæssigt i forhold til optimal tandpleje, og der derfor nemt opstår betændelse, hævet tandkød samt huller i visdomstænderne. På den måde bliver visdomstænderne mere til gene end til gavn, og det giver rigtig god mening at få dem fjernet frem for at leve med problemerne.

 

Hvordan foregår fjernelse af visdomstænder i Århus?

Der er ikke noget hokus pokus ved fjernelse af visdomstænder Århus, og indgrebet foregår stort set ens, uanset hvilken tandlæge du bruger.

Under fjernelse af visdomstænder i Århus anvendes lokalbedøvelse, så selve indgrebet er smertefrit. Tandlægen laver et lille snit i tandkødet, så tandkødet kan trækkes til side, og visdomstanden kan fjernes. Bagefter syes såret sammen, og stingene fjernes igen efter 1 uges tid. I dagene efter fjernelse af visdomstænder i Århus kan du være lidt generet af såret, og det kan være nemmest at spise kolde og bløde ting som for eksempel is eller yoghurt. Dag efter dag vil fornemmelsen i munden dog blive bedre, og du vil hurtigt kunne spise de samme ting som før, og vil ikke mærke mere til de fjernede visdomstænder, når først såret er helet og stingene fjernet.

Flere Nyheder