Giv dit website et boost med hjælp fra en dygtig tekstforfatter

05 april 2021
Astrid Pedersen

Har du netop lanceret en ny hjemmeside eller et website med henblik på salg eller promovering? Så oplever du måske at den ikke performer helt så flot som den burde. Du får muligvis ikke de konverteringer du ønsker dig. Disse kan tage form af direkte salg gennem din webshop eller henvendelser fra kunder via online kontaktformularer.

Samtidig undrer du dig måske over hvorfor din hjemmeside ikke figurerer på Google når du søger efter de produkter eller ydelser som du averterer online. Og så kan du samtidig se at du stort set ikke får nogen besøgende på dit website – heller ikke selv om du har lavet flotte landing pages, eller har tilføjet et bredt sortiment af spændende varer til gode priser i din online shop.

Få flere besøgende med god SEO

Hvis du kan nikke genkendende til oven for beskrevne scenarie skyldes det sandsynligvis at din hjemmeside ikke er optimeret til søgemaskiner så som Google eller Bing.

Mange hjemmesider er ikke forsynet med det indhold som kan gøre indeksering for søgemaskinerne lettere og øge læsbarheden af de forskellige sider. I så tilfælde har eksempelvis Google ikke en chance for at bedømme hjemmesidens eller webshoppens relevans. Og så er det at du ikke kan blive fundet på Google.

Dette er kritisk idet langt de fleste mennesker, som søger en bestemt vare eller ydelse, bruger Google til at nå deres mål. Konkurrencen er skarp blandt online shops og websites som gerne vil i kontakt med kunderne. Derfor handler det om at ligge så højt placeret i Googles søgeresultater på bestemte søgeord og søgetermer som overhovedet muligt.

Du bør således søge at optimere indholdet, her under i særdeleshed teksten, på din hjemmeside eller i din webshop. Og til dette formål kan du få hjælp hos en tekstforfatter.

Du kan finde din tekstforfatter hos Wordpens – læs mere på wordpens.com

Flere Nyheder