Hvilke håndværkere skal du bruge til dit badeværelseprojekt?

20 november 2021
Steffen Petersen

advertorial

Skal du renovere dit badeværelse? Så har du en masse ting foran dig, som du skal have styr på. En af disse ting er de korrekte håndværkere. Man kommer nemlig bedst i mål ved at have de rigtige håndværkere med på sidelinjen, når der skal renoveres ude på badeværelset. Der kan måske være opgaver, som du selv kan klare, men ofte vil der være noget, som en professionel skal ordne for dig. Læs i dette indlæg, om de håndværkere, som du kan få brug for i forbindelse med dit badeværelsesprojekt.

 

image

 

1. En emaljespecialist

Med en emaljespecialist får du professionel rådgivning til dit inventar, der er lakeret med en emalje. Det er f.eks. dit badekar eller håndvask. Du kan få brug for en emaljespecialist, hvis du skal have renoveret et af de to ovenstående inventar. En emaljespecialist vil først vurdere, hvor slem i stand dit badekar eller håndvask er. Herefter vil emaljespecialisten påføre noget nyt emalje til håndvasken eller badekarret, hvis dette måtte være tiltrængt. Læs mere om emaljespecialister og emaljering af badekar på dette link: https://www.emaljespecialisten.dk/emaljering-af-badekar-pris/ 

 

2. En murer

Ønsker du at sætte nye fliser på din badeværelsesvæg? I så fald er en murer den rette til opgaven. En murer fjerner en del af væggen og erstatter den derefter med en ny flise. Han eller hun kan også lægge fugemasse mellem fliserne, så resultatet kommer til at se pænt ud. En murer vil også kunne lægge klinker ude i på dit badeværelset, så det hele står flot og pænt til slut. Når du hyrer en murer er du garanteret symmetrisk og pænt arbejde, end hvis du selv gjorde det. Derfor kan du ikke være foruden en murer, hvis du skal have lavet en masse flisearbejde.

 

3. En VVS-mand

En VVS-mand vil være en god investering i forbindelse med din badeværelsesrenovering, fordi der er en række ting, der kan gå galt med dine rør. En VVS-mand udfører også arbejde på andet inventar i badeværelset, såsom håndvaske og brusere. En VVS-mand ved, hvordan han/hun kan reparere alt fra små problemer til meget store problemer. Det kan også være, du gerne vil have lagt gulvvarme ude på dit badeværelse. Det kan en VVS-mand også få hjulpet dig med.

Flere Nyheder