Kan man bestille mad ud af huset, selvom man ikke er så mange?

17 oktober 2021
Emilie Jacobsen

advertorial

Vil du gerne holde middagsselskab for en mindre gruppe af venner eller familie, kan det være, at du stadig gerne vil servere mad ud af huset for dem. På den måde slipper du jo for at skulle bruge en masse tid på at lave mad. Om du laver en steg til fire eller til tolv personer, gør jo næppe så stor forskel. Det tager stadig meget tid at forberede det. Men findes der overhovedet nogen steder, hvor du kan bestille mad ud af huset, uden at I skal være en masse mennesker? 

Det gør der selvfølgelig. Et af de steder er Kokken og Jomfruen. Der kan du bestille en række forskellige former for menuer, hvor du ikke behøver at bestille mere end fire kuverter. Det vil altså være meget nemt for dig at finde den mad, som du gerne vil servere for dine gæster. Se mere på https://www.kokken-jomfruen.dk/ 

3-retters menu eller hyggeplatte 

Er det en lidt finere middag, du skal ud i, kan det være, at du gerne vil bestille en tre retters menu til dine gæster. Hos Kokken og Jomfruen har de sammensat en menu med tunmousse til forret, oksesteg, kartofler, sovs og salat til hovedret og brownie til dessert. Det gør det nemt og hurtigt at fejre en hvilken som helst lejlighed eller anledning. 

Skal det være mere uformelt, kan du i stedet bestille en hyggeplatte. Der får I hver især en platte med en række forskellige retter på den. På den måde får I smagt mange retter. Platten kan sættes direkte på bordet og er nem at have med at gøre, hvis du for eksempel inviterer på frokost udenfor. 

På platten er der både salami, pasta, kylling på spyd, tunmousse, salat, brie og brownie. Til det hele kommer en lækker brødkurv med smør, som I kan deles om. 

Flere Nyheder