Sådan skal du rengøre dine Pernille Corydon smykker

15 februar 2021
Sara Mortensen

Ejer du et par fine smykker fra Pernille Corydon, men er i tvivl om pleje og vedligeholdelse af dem? Læs med her og få gode råd til, hvordan du skal rengøre og vedligeholde dem, så du kan have dem i mange år frem.

Når man ejer nogle smykker, som man er glad for, så vil man gerne pleje dem ordentligt, så de holder i så lang tid som muligt. Pernille Corydon smykker kan sagtens holde evigt, hvis man bare plejer dem ordentligt undervejs. 

Mange glemmer at pleje deres smykker i hverdagen, og det kan ses på smykkerne med tiden. Det behøver ikke at blive et uoverskueligt projekt, hvis bare du tager dig tiden til det. Prøv at hav en fast dag om ugen, hvor du plejer dine smykker, så bliver det en god vane. 

Undgå at have dine smykker på i bestemte situationer

Det første du kan gøre, er at tage dine Pernille Corydon smykker af i visse situationer. Det er fx når du tager et bad, dyrker sport, gør rent, tager sol og lignende. 

Det er alle aktiviteter, hvor dine smykker kan tage skade. Dine smykker skal beskyttes, så vidt muligt, fra sollys og ekstreme temperaturer – både kulde og varme. 

Derudover skal du undgå at dine smykker kommer i kontakt med hårspray, make-up, neglelakfjerner, håndsprit og andre lignende kemikalier. 

Rengør dine Pernille Corydon smykker en gang om ugen

Det kan være en god idé at notere i din kalender, at du fx hver søndag skal rengøre dine smykker. Så har du sat tid af til det, og glemmer ikke at få det gjort. 

Du kan derudover med fordel rengøre dine smykker hver aften i varmt vand. Brug gerne en smule opvaskemiddel og en blød klud. Du kan fx hurtigt lige rengøre dine øreringe om aftenen – og undlad desuden at sove med dine smykker på! 

Mange steder kan du købe en elektronisk rengøringsmaskine til smykker. Den kan du med fordel bruge en gang om ugen, hvor turen med kluden mere er på daglig basis. En smykkerenser vil gå mere i bund med rensningen, så dine smykker kommer til at skinne som nye igen.

Hvis du følger disse få råd, så vil du kunne forlænge levetiden på dine Pernille Corydon smykker markant! 

Flere Nyheder