Smukke og lyse trægulve fortjener en professionel gulvafslibning i Hellerup

08 december 2018
Astrid Pedersen
Smukke og lyse trægulve fortjener en professionel gulvafslibning i Hellerup

Et grimt og slidt trægulv er – i modsætning til et velplejet og velholdt eet af slagsen – så langt fra et aktiv for en bolig. Træ er en organisk og levende størrelse, som med tiden vil blive slidt og falmet, godt hjulpet på vej af daglig brug og manglende omsorg. Hvis du ikke giver dit trægulv den opmærksomhed, det har brug for, i form af hyppig gulvvask med særlig sæbe, vil det slides endnu hurtigere. Og på et tidspunkt vil slitagen nå et stadie, hvor en gulvafslibning er gulvets eneste redning.

Hvordan ved jeg, om det er tid til en gulvafslibning?

Når de grimme mærker fra årevis af slid, som for eksempel tydelige grå spor, der hvor gulvet betrædes mest, begynder at irritere dig, er det på tide med en grundig gulvafslibning. Du vil nemlig ikke kunne fjerne disse slidspor ved hjælp af gulvvask, uanset hvor meget, du end skurer og skrubber. Den grå film består af støv og skidt, som er indlejret i de indtørrede træfibre, der hvor den beskyttende hinde af olie eller sæbe er slidt helt bort. Og du vil hverken kunne vaske denne grimme film bort, eller genskabe det beskyttende lag, når først skidtet sidder fast. Så er det for sent – og du bør alliere dig med en professionel gulvsliber, som kan give dit trægulv livet og gløden tilbage.

Hvorfor bør jeg vælge en professionel gulvafslibning?

Du sparer faktisk ikke det store ved selv at forestå din gulvafslibning, hvis alt bøvlet med leje af maskine, indkøb af materiel, samt dit samlede tidsforbrug på projektet indregnes. Og ønsker du det helt optimale resultat, som både er smukt og langtids holdbart, bør du vælge at alliere dig med en faglært håndværker, som ved hvad han laver.

På Gulvkanonen.dk kan du læse mere om professionel og billig gulvafslibning i Hellerup.

Flere Nyheder