Trænger dit hus til nyt stråtag?

12 januar 2021
Anne-Mette Hansen

Lever du med landidyl og et skønt stråtækt tag? Det ser så utrolig smukt ud, men det kræver også megen vedligeholdelse, din forsikring er dyrere, og taget har en kortere levetid end andre typer tage. 

Læs med her og få tre gode grunde til at vælge stråtækt tag og find også ud af, hvor du finder hjælp til at få lagt nyt stråtækt tag.

Smukt og idyllisk

Drømmer du om et hus, der er smukt og idyllisk? Og som bare passer til det sted ude på landet, hvor du bor? Et stråtækt tag er bare flot at se på, og dine gæster bliver uden tvivl misundelige på det flotte hus, du har fået. 

Giver huset karakter

Det giver et hus en unikhed at få lagt stråtækt tag. Det skiller sig ud fra andre typiske huse, som har et mere almindelige og måske lidt kedeligt tag. Det giver dig hus noget arkitektonisk på en helt særlig måde. 

Kan også bruges på skure eller udhuse

Stråtækte tage kan ikke blot bruges på et almindelig stuehus. Det kan også være et ideelt valg til dit skur eller dit udhus. Det er en god måde at give disse bygninger et landligt udtryk på. 

Er der ulemper ved stråtækt tag?

Der er næsten altid ulemper ved de valg, som du træffer. Men det stråtækte tag bærer nok flere, end andre typer tage gør. Det er en tagtype, der er ekstra brandfarlig. Det kræver vedligeholdelse, og det holder ikke så længe som andre typer tage. 

Få hjælp til nyt stråtækt tag 

Hvordan finder du et firma, der kan reparere dit stråtækte tag? Eller anlægge et helt nyt stråtækt tag? Der findes flere tækkefirmaer, der udfører disse opgaver. Du kan søge på google og se, hvilke firmaer der findes i netop dit område. 

Læs meget mere om nyt stråtækt tag her: https://ulfborg-taekkefirma.dk/ 

Flere Nyheder