Vær forberedt på sommeren med en veldesignet træterrasse

21 januar 2021
Astrid Pedersen

En lækker træ terrasse kan tilføre din bolig værdi på utroligt mange måder. Hvis du drømmer om at nyde solens varme fra et smukt og stabilt trædæk i sommeren 2021 er det nu du skal i gang. Du kan med stor fordel allerede nu kontakte en dygtig tømrer som kan hjælpe dig med det rette træ terrasse design.

Hvis du i god tid får den rette hjælp til planlægning af din træ terrasse øger du dine chancer for det smukkeste og mest holdbare resultat. Med en faguddannet tømrer, som er specialist i design og konstruktion af træ terrasse, ved hånden kan du være sikker på at din nye træ terrasse bliver både flot og funktionel. Og en sådan tømrer finder du i Andreas la Cour.

Hvem er Andreas la Cour?

Tømrermester Andreas la Cour er manden bag virksomheden Kun Terrasser ApS som udelukkende beskæftiger sig med design og opførelse af smukke og unikke træ terrasse for kræsne kunder på Sjælland.

Andreas la Cour har efterhånden opbygget et solidt portfolio af såvel eksklusive træ terrasse som af glade og tilfredse kunder som igennem de seneste år har kunnet tilbringe sommer efter sommer på flotte træ terrasser.

En træ terrasse fra Andreas la Cours hånd vil med sikkerhed holde en høj standard når det gælder såvel den håndværksmæssige udførelse som når det handler om kvaliteten af de anvendte materialer.

Din nye træ terrasse vil således være en investering i sig selv. En træ terrasse fra Kun Terrasser ApS vil føje ekstra værdi til din ejendom som kan realiseres i forbindelse med et eventuelt fremtidigt salg. Og i mellemtiden vil din træ terrasse kunne give familien glæde og livskvalitet hele året rundt.

Hvis du er blevet lidt lun på idéen om at udvide boligens areal med en rummelig træ terrasse kan du læse mere, og se eksempler på Andreas la Cours arbejde, på kun-terrasser.dk.

Flere Nyheder